Vakantie- en bagagevervoer

Fiets- of wandelvakantie? Wij verzorgen het vervoer van u en uw bagage

 

1 Op vakantie zonder bagage

Een week fietsen of wandelen op vakantie is heerlijk. Maar wat doet u met de bagage? Wij verzorgen het vervoer van u en/of uw bagage. Binnen Nederland en heel Europa.

2 Voorbeelden en mogelijkheden

Een aantal voorbeelden van onze diensten. U wilt:

  • fietsen vanuit Zwitserland naar Nederland. Wij brengen u naar het beginpunt en zorgen elke dag voor uw bagagevervoer onderweg. Als u dat wilt dan boeken wij ook de hotels onderweg.
  • in etappes het Pieterpad wandelen of een deel van de Pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Wij rijden u naar het beginpunt. Uw bagage staat op u te wachten in het aankomsthotel.
  • wandelen of fietsen in een land in Europa. Op eigen gelegenheid gaat u naar uw bestemming. Op locatie rijden wij uw bagage in uw eigen (of gehuurde) auto naar telkens de volgende stop.
  • op vakantie naar de bergen van Oostenrijk of de Italiaanse meren. Liever rijdt u zelf niet. Uw chauffeur zorgt voor comfortabel vervoer van u en uw reisgenoten en is op de achtergrond aanwezig.

3 Fietsen, wandelen en meer

Wat u ook voor activiteit in de vakantie kiest, wij zorgen voor comfortabel vervoer van u en/of uw bagage. Samen bespreken we eerst wat u wilt en hoe we dat kunnen organiseren. Eventueel vliegt uw chauffeur ergens naar toe en haalt u of uw auto op. Niets is ons te gek om u van dienst te zijn.

Is uw trip voor ‘business or pleasure’?

Vertel uw wensen