Tarieven

Tarief op maat

Euro 33,00 per uur: overdag, avond, weekend. Minimale afname is 5 uur. Het tarief is een all-in tarief van deur tot deur (van de klant). Er komen geen extra kosten bij.

Naar aanleiding van specifieke wensen ontvangt u vooraf een duidelijke opgave van de kosten. Het tarief wordt dan op maat samengesteld. Binnen 24 uur ontvangt u een persoonlijk voorstel na ons eerste contact via mail of telefoon.

Vaste tarieven

Als we meer met elkaar samen werken dan is prijsopgave vooraf niet nodig en werken we met vaste en reeds bekende tarieven, waardoor de reservering snel gemaakt kan worden. We werken per chauffeur graag met vaste contractpartners.

Pakketten:

1 

U BENT EEN NIEUWE OPDRACHTGEVER

Ter kennismaking is er voor nieuwe opdrachtgevers een aantrekkelijk introductietarief. Als u dat op prijs stelt dan komen we van te voren bij uw organisatie of thuis langs om ons persoonlijk voor te stellen en onze samenwerking door te nemen.

2 

AD HOC 1 DAG

Als ineens blijkt dat u een chauffeur nodig heeft. Een onverwacht gesprek ergens in het land. Een uitlopende vergadering met aansluitend diner. Uw chauffeur is ziek of u heeft zelf tijdelijk een blessure. De chauffeur die u in gedachten had blijkt niet te kunnen. In ieder geval wilt u uw werk rustig voorbereiden, uitwerken, of de rijtijd benutten om zakelijk te bellen. We kunnen vaste afspraken maken over adhoc-inzet.

3 

AD HOC MEERDERE DAGEN

Als u een aantal afspraken bij elkaar heeft gezet, in Nederland of buitenland. Inclusief een of enige overnachtingen. Wij ontzorgen u deze dagen volledig zodat u zich kunt concentreren op uw werk. Indien gewenst regelen we ook de overnachtingen, lunches, diners, afspreeklocaties.

4 

MET PERSONAL ASSISTANCE

Als extra assistentie handig en ook nodig is. Denk aan extra beveiliging, een gids, een secretaresse, een eventplanner, e.d. Ons netwerk is uitgebreid en we kunnen u op allerlei gebieden zakelijk ontzorgen waardoor uw trip in combinatie met uw werk efficiënt wordt georganiseerd.

5 

INHUUR AUTO MET CHAUFFEUR

Als u zonder auto bent en wel ergens naar toe wilt. Bijvoorbeeld omdat uw eigen auto in de garage is of omdat u per vliegtuig naar het buitenland reist. Wij zorgen voor een zakelijke auto in Nederland of bij aankomst in het buitenland. Dat kan natuurlijk ook in privé-situaties voor u, gezin of gasten zijn.

Binnen 24 uur een persoonlijk voorstel ontvangen?

Vertel uw wensen