Zakelijk vervoer

Als directeur, manager, ondernemer werkt u rustig, veilig en comfortabel achterin uw auto op weg naar uw afspraak.

1 Organisatie

Over het algemeen rijden we op verzoek van organisaties zodat u als directeur, voorzitter, manager, advocaat, accountant, ondernemer de rijtijd optimaal kan benutten om te werken. Inhuur voor meerdere achtereenvolgende dagen is ook mogelijk.

2 Secretaresse

Doorgaans is er vooraf eerst contact met uw assistent of secretaresse. Wij maken de afspraken over route, rijduur, locaties, wensen en hebben elkaars contactgegevens. Indien gewenst kom ik bij u langs om mij of mijn collega’s voor te stellen en praktische zaken door te nemen.

3 Tijdelijk

Zakelijke rijtijd – met name tijdelijk en adhoc – wordt professioneel en veilig verzorgd. PDA functioneert niet als taxibedrijf. Langere AB-ritten (nationaal en internationaal) zijn in overleg wel mogelijk.

Werktrips in Nederland, zakelijke reizen naar het buitenland of toeristische tours voor uw relaties? U kiest, wij rijden

4 Werktrips binnen Nederland 

Het doel van PDA is om u te ontzorgen tijdens uw reistijd. U kunt rustig werken tijdens de rit met veilig, vlot en comfortabel vervoer.

5 Zakenreizen naar het buitenland

Een buitenlandse zakenreis tot 700 km levert met de auto veel voordelen op. Er zijn geen parkeer-, sta- en wachttijden op vliegvelden. U kunt rustig en continue doorwerken. Auto en chauffeur staan op de bestemming direct weer tot uw beschikking.

6 Toeristische tours voor relaties

Nederland heeft veel te bieden voor zakelijke relaties uit het buitenland. Wij organiseren een volledig verzorgd toeristisch programma van 1 of meerdere dagen. Op verzoek leveren wij naast de chauffeur (met of zonder auto) ook een erkende gids.

 

 

 

Hoe we uw organisatie tijdelijk het beste van dienst zijn?

Vertel uw wensen