Privé-vervoer

We komen naar het beginpunt van de autorit.  In elk type auto rijden we u naar uw bestemming

Op deze pagina leest u over mogelijkheden van mijn/onze chauffeursdiensten voor u. Wij verzorgen zakelijk maar ook privévervoer. Bijvoorbeeld omdat u vanwege een blessure of ziekte tijdelijk niet zelf kan rijden. Of omdat u zich liever laat rijden naar of van een bestemming in het buitenland.

1 In uw eigen auto of onze auto

U wordt gereden in uw eigen auto. Uw chauffeur komt naar het bedrijf of ander adres toe. Meestal is dat ook weer het eindpunt (rondreis). Maar u kunt ook een auto inclusief chauffeur huren. Wij rijden u dan in een ruime, comfortabele auto.

2 Merken en typen

We hebben ervaring in het rijden met elk type auto: automaat, luxe, handgeschakeld, groot, klein, oud, nieuw.

3 Begin en eindpunt

Het kan gebeuren dat beginpunt en eindpunt voor u niet hetzelfde zijn. Ook in dat geval zijn we u graag van dienst, in Nederland en buitenland. We denken met u mee over de beste mogelijkheden voor langere AB-trips.

 

Werktrips in Nederland, zakelijke reizen naar het buitenland of toeristische tours voor uw relaties? U kiest, wij rijden

4 Werktrips binnen Nederland 

Ons doel is om u te ontzorgen tijdens uw reistijd. U kunt rustig werken tijdens de rit met veilig, vlot en comfortabel vervoer.

5 Zakenreizen naar het buitenland

Een buitenlandse zakenreis tot 700 km levert met de auto veel voordelen op. Er zijn geen parkeer-, sta- en wachttijden op vliegvelden. U kunt rustig en continue doorwerken. Auto en chauffeur staan op de bestemming direct weer tot uw beschikking.

6 Toeristische tours voor relaties

Nederland heeft veel te bieden voor zakelijke relaties uit het buitenland. Wij organiseren een volledig verzorgd toeristisch programma van 1 of meerdere dagen. Op verzoek leveren wij naast de chauffeur (met of zonder auto) ook een erkende gids.

 

 

Waar wilt u naar toe?

Vertel uw wensen